Витяжка декоративна зі склом Perfelli GRASSI 6PWX INOX

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Новинка
В наявності
Модель: 5905563500538
Виробник: Perfelli
Відгуки: 0
6 999 грн.
Колір:
Чорний
Чорний
Нержавіюча сталь
Нержавіюча сталь
Характеристики: (Дивитись усі)
Вага брутто, кг
13
Вага нетто, кг
11
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
59.5х47х31.5
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
64х37.5х54.5
Гарантія, міс.
12
Країна виробництва
Китай
Опис
Сучасна, стильна, функціональна та проста у використанні модель стане ідеальним доповненням вашої кухні. Пристінний тип встановлення забезпечує простоту монтажу та надійну фіксаціюВитяжка має Т-подібну форму з елегантним декоративним тонованим склом. Завдяки цьому дизайнерському рішенню модель гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр за рахунок своєї лаконічності та універсальностіКласична сенсорна панель доповнена функцією Керування жестами. Вбудований датчик руху дозволяє вмикати-вимикати витяжку та обирати необхідні режими роботи легким жестом руки без дотику до фронтальної панеліЕнергоефективний двигун забезпечує максимальну продуктивність витяжки 1200 м3-год - це оптимальне рішення для великої кухні чи кухні-студії. Обирайте один з трьох режимів швидкості роботи приладу в залежності від інтенсивності випарів, диму та зайвих запахів у приміщенніВитяжка обладнана алюмінієвим фільтром з нержавіючою перфорацією, який ефективно захищає мотор та інші деталі пристрою від забруднення. Працює у двох режимах – відведення повітря та рециркуляції. У режимі рециркуляції використовуйте змінні вугільні фільтри (до комплекту не входять)Дві світлодіодні лампи потужністю 3 Вт забезпечують яскраве та рівномірне освітлення робочої поверхні. Ці лампи є довговічними, випромінюють приємне світло і при цьому споживають значно менше енергії, ніж традиційні

Зручна, проста в управлінні, ефективна – саме так можна описати декоративну пристінну витяжку Perfelli GRASSI 6PWX INOX. З високою продуктивністю 1200 м3/год витяжка якісно видаляє всі небажані запахи, випаровування та дим. А за рахунок свого дизайну вона зробить вашу кухню цікавішою, гармонійнішою та стильнішою. Стандартна ширина 60 см дозволяє використовувати цю модель на кухні будь-яких розмірів.

Сенсорна панель управління та керування жестами є вагомими перевагами кухонної витяжки. Одне натискання або легкий помах руки – і потрібний режим роботи або освітлення активовані.

Оформлення та дизайн

Корпус моделі та декоративні кожухи виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі. Цей матеріал має чудові декоративні властивості, стійкість до корозії, механічного і температурного впливу.

Вигнута декоративна панель з загартованого тонованого скла відрізняється особливою міцністю та стійкістю до перепадів температур та утворює вишуканий силует витяжки, який стане родзинкою на вашій кухні.

У кухонному інтер'єрі дана модель може стати як центральним елементом дизайну, так і додатковим, створюючи гармонійний простір. Його високо оцінять любителі сучасних стилів, таких, наприклад, як хай-тек та авангард.

Конфігурація

Декоративна витяжка на кухню відрізняється не лише дизайном, а й своєю конфігурацією, яка включає:

  • мотор потужністю 230 Вт – забезпечує високу продуктивність пристрою до 1200 м3/год;
  • управління жестами і сенсорна панель – надзвичайно зручне керування пристроєм;
  • таймер – дозволяє контролювати тривалість роботи витяжки;
  • сучасне LED-освітлення – комфортне додаткове підсвічування варильної поверхні;
  • жировловлюючий алюмінієвий фільтр з нержавіючою перфорацією – ефективно затримує кіптяву та випари;
  • можливість встановлення вугільного фільтра – відповідає за очищення повітря в режимі рециркуляції (його можна придбати окремо);
  • різні швидкості роботи мотора – для вибору оптимальної інтенсивності фільтрації повітря.

Ультрасучасне управління жестами Wave Control та сенсорна панель

Легкість використання пристрою забезпечує інноваційна технологія управління жестами – Wave Control. Одним змахом руки можна перемкнути швидкість і увімкнути/вимкнути освітлення. Це виключає необхідність мити руки, щоб торкнутися кнопок. Однак для додаткової зручності витяжка обладнана і сучасною сенсорною панеллю.

Сенсорне керування з символами увімкнення/вимкнення мотора та освітлення, а також перемикання швидкостей розташоване на фронтальній панелі посередині.

Таймер з автовідключенням

Таймер дозволяє ефективно контролювати тривалість фільтрації повітря. Після спливання 5 хвилин роботи спрацьовує автоматичне вимкнення витяжки. Ця функція дозволяє економити електроенергію, утримувати оптимальний рівень вентиляції в приміщенні та ефективно використовувати свій час.

Активувати таймер можна утримуючи кнопку швидкості протягом 3 секунд, а вимкнути – повторним натисканням або вибором іншої швидкості.

LED-освітлення

Сучасне освітлення представлене двома LED-лампами потужністю по 1.5 Вт кожна. Підсвічування є комфортним для очей і працює як додаткове джерело освітлення на кухні. Робочий ресурс світлодіодів у рази вищий, ніж у звичайних ламп, а споживання енергії мінімальне. Крім того, світлодіоди добре витримують активну експлуатацію.

Жировловлюючий алюмінієвий фільтр

Витяжка обладнана тришаровим алюмінієвим фільтром з нержавіючою перфорацією. Він ефективно захищає двигун та інші деталі пристрою від забруднення жиром та випарами, а перфорація забезпечує кращу фільтрацію та полегшує очищення фільтра.

Режими роботи

Рівень шуму витяжки не перевищує 72 дБ та є комфортним для людини та домашніх тварин. Витяжка для кухні може працювати в режимі відведення повітря, при якому забруднене повітря виводиться назовні через гнучкий трубопровід, або в режимі рециркуляції* з використанням вугільного фільтра (Арт.0077).

*Робота пристрою в режимі рециркуляції здійснюється лише за рахунок використання вугільного фільтра, який можна придбати окремо за посиланням perfelli.ua.

Швидкості роботи

Кухонна витяжка Perfelli GRASSI 6PWX INOX працює на трьох швидкостях, що дозволяє обирати потрібну інтенсивність очищення повітря, в залежності від його забрудненості.

  • Перша швидкість забезпечує найменшу продуктивність, тому використовується тоді, коли в повітря потрапляє мінімум забруднень, як, наприклад, повільне варіння, тушкування або томління під кришкою.
  • Друга, відповідно, вмикається в більшості випадків і розрахована на середньоінтенсивне приготування їжі на двох конфорках без викидів у повітря густих клубів пари та диму.
  • Третя швидкість активується в процесі інтенсивного приготування з великою кількістю кіптяви та гару.
Характеристики
Характеристики
Матеріал
Нержавіюча сталь
Тип монтажу
Пристінний
Кількість швидкостей
3
Тип витяжки
Колір
Нержавіюча сталь
Матеріал декору
Тоноване скло
Основні характеристики
Країна виробництва
Китай
Країна реєстрації бренду
Польща
Напруга мережі, В
220-240
Рівень шуму, дБ
72
Дисплей
Так
Кількість моторів
1
Потужність мотора, Вт
230
Діаметр вихідного отвору, см
15
Освітлення
LED 2x1.5 Вт
Технічні характеристики
Максимальна продуктивність, м³/год — (з вільним виходом повітря)
1200
Опціональний вугільний фільтр Арт.
0077
Режими роботи
Відведення повітря/ рециркуляція
Тип управління
Жестами Wave ControlСенсорне
Частота мережі. Гц
50
Таймер
✓Таймер-автовідключення характеризується 5-хв. відліком часуАктивація: утримування 3 сек. кнопки швидкостіВимкнення: повторне натискання або вибір іншої швидкості
Жировловлюючий фільтр
Алюмінієвий фільтр з нержавіючою перфорацією
Протипожежний кожух електродвигуна
Розмір та вага
Вага брутто, кг
13
Вага нетто, кг
11
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
59.5х47х31.5
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
64х37.5х54.5
Ширина, см
59.5
Додаткова інформація
Гарантія, міс.
12
Комплектація
Комплектація
ІнструкціяАлюмінієвий фільтрГарантійний талонГофраДекоративний коробЕнергокартаЗворотній клапанМонтажний комплектМікрофішаШнур з вилкою
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Витяжка декоративна зі склом Perfelli GRASSI 6PWX INOX
6 999 грн.