Витяжка декоративна похила Perfelli DNS 6482 D 850 BL LED

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-12%
🚚 Безкоштовна доставка
🌷Весняний розпродаж
В наявності
Модель: 5902767158855
Виробник: Perfelli
Відгуки: 0
6 299 грн.
5 543 грн.
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Колір:
Чорний
Чорний
Білий
Білий
Характеристики: (Дивитись усі)
Вага брутто, кг
10.4
Вага нетто, кг
8.8
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
59.6х62.4~88.1х44
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
63х48.5х41.5
Гарантія, міс.
12
Країна виробник
Туреччина
Опис
Сучасна, стильна, функціональна та проста у використанні модель стане ідеальним доповненням вашої кухні Потужність витяжки – 850 м3/год. Цього достатньо для ефективного видалення випарів, диму та зайвих запахів. Пристінний тип монтажу не викликає складнощів при установці моделі на кухні Дві сучасні LED-лампи загальною потужністю 2 Вт стануть додатковим джерелом світла над варильною поверхнею, якщо основного недостатньо. Окрім того, світлодіоди комфортні для очей, довговічні та економні Керувати витяжкою – зручно й легко. П'ять сенсорних кнопок розташовані посередині на нижній частині моделі. Щоб обрати потрібний режим або увімкнути освітлення, достатньо легкого дотику Декоративний елемент витяжки – потрійне загартоване скло, яке робить зовнішній вигляд моделі ультрасучасним і футуристичним. З цією витяжкою ваша кухня стане не тільки максимально функціональною, а й дуже стильною Витяжка обладнана тришаровим алюмінієвим фільтром, який ефективно захищає мотор та інші деталі пристрою від забруднення жиром і випарами

Основні характеристики

Зручна, проста у керуванні, ефективна – саме так можна описати похилу пристінну витяжку Perfelli DNS 6482 D 850 BL LED. Витяжка не тільки ефективно видалить усі небажані запахи, випари і дим, а й за рахунок свого дизайну зробить вашу кухню більш цікавою, гармонійною та стильною.

Оформлення і дизайн

Надміцне потрійне загартоване скло чорного кольору має чудові візуальні якості, тому з витяжкою Perfelli DNS 6482 D 850 BL LED ваш інтер'єр виглядатиме ще сучасніше. В кухонному інтер'єрі ця модель може стати як центральним елементом дизайну, так і додатковим, створюючи гармонійний простір. Його високо оцінять любителі сучасних стилів, таких, наприклад, як хай-тек і авангард.

Режими роботи витяжки

Похила пристінна витяжка Perfelli DNS 6482 D 850 BL LED може працювати в режимі відведення повітря, при якому забруднене повітря виводиться назовні через гнучкий трубопровід, або ж в режимі рециркуляції* з використанням вугільного фільтра.

*Робота пристрою в режимі рециркуляції здійснюється тільки за рахунок використання вугільного фільтра, який можна придбати окремо. Виробник perfelli.ua для витяжок власного виробництва також виготовляє вугільні фільтри.

Сучасне освітлення

Кухонна витяжка Perfelli DNS 6482 D 850 BL LED обладнана двома LED-лампами потужністю по 1 Вт кожна. Це джерело світла забезпечить ідеальне додаткове освітлення робочої поверхні, залишаючись при цьому економним і екологічним.

Простота експлуатації

На передній панелі витяжки розташоване зручне та сучасне сенсорне управління, яке дозволяє перемикати швидкості роботи витяжки, вмикати і вимикати сам пристрій і освітлення одним дотиком.

Perfelli – справжній італійський затишок на кожній кухні!

Теги: Витяжка, Декоративна витяжка, Похила витяжка, Perfelli DNS 6482 D 850 BL LED, Вбудована техніка, Витяжка Perfelli, Освітлена витяжка, Кухонна техніка, Прилади Perfelli, Чорна витяжка, Домашній комфорт, Кухонні пристрої, Прилади для кухні, Техніка для дому., Знижки на витяжки Perfelli

Характеристики
Характеристики
Матеріал
Фарбований метал
Режим роботи
Відведення повітря/ Рециркуляція
Тип монтажу
Пристінний
Кількість швидкостей
3
Тип витяжки
Колір
Чорний
Матеріал декору
Загартоване скло
Основні характеристики
Максимальна продуктивність. м³ / год Максимальна продуктивність
850
Рівень шуму, дБ
59
Дисплей
Ні
Діаметр вихідного отвору, см
15
Освітлення
LED 2х1 Вт
Технічні характеристики
Тип управління
Сенсорне
Таймер
Так
Кількість/Потужність моторів, Вт
1/ 115
Тип таймеру
Таймер-автовідключення характеризується 5-хв. відліком часуАктивація: утримування 3 сек. кнопки швидкостіВимкнення: повторне натискання або вибір іншої швидкості
Жировловлюючий фільтр
Алюмінієвий
Підключення до мережі
Напруга: 220-240 ВЧастота: 50 – 60 Гц
Протипожежний кожух електродвигуна
Розмір та вага
Вага брутто, кг
10.4
Вага нетто, кг
8.8
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
59.6х62.4~88.1х44
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
63х48.5х41.5
Ширина, см
59.6
Додаткова інформація
Гарантія, міс.
12
Країна виробник
Туреччина
Комплектація
Комплектація
ІнструкціяГарантійний талонЕнергокартаЗворотній клапанМонтажний комплектМікрофішаШнур з вилкою
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Витяжка декоративна похила Perfelli DNS 6482 D 850 BL LED
6 299 грн.
5 543 грн.