Витяжка декоративна похила Perfelli VICCO 5HSR BIANCO

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Модель: Perfelli VICCO 5HSR BIANCO
Виробник: Perfelli
Відгуки: 0
4 699 грн.
Колір:
Чорний
Чорний
Білий
Білий
Характеристики: (Дивитись усі)
Автоотключение
Нет
Вес брутто, кг
7.7
Вес нетто, кг
6.5
Габариты без упаковки (ШхВхГ), cм
Габариты в упаковке (ШхВхГ), cм
62х36х42
Гарантия, мес.
12
Опис
Сучасна, стильна, функціональна та проста у використанні модель стане ідеальним доповненням вашої кухні. Пристінний тип встановлення забезпечує простоту монтажу та надійну фіксаціюОформлення передньої панелі витяжки прозорим склом по периметру надає їй сучасного та футуристичного вигляду. Окрім витонченої естетики, фасад із загартованого скла відзначається своєю високою міцністю та стійкістю до перепадів температурВитяжка обладнана сучасною сенсорною панеллю керування з дисплеєм і підсвіткою. Легкість у використанні забезпечує пульт дистанційного керування, який допомагає на відстані користуватися всіма функціями приладуЕнергоефективний двигун забезпечує максимальну продуктивність витяжки 700 м3-год - це оптимальне рішення для великої кухні чи кухні-студії. Обирайте один з трьох режимів швидкості роботи приладу в залежності від інтенсивності випарів, диму та зайвих запахів у приміщенніВитяжка обладнана тришаровим жироуловлюючим фільтром, який ефективно захищає мотор та інші деталі пристрою від забруднення. Працює у двох режимах – відведення повітря та рециркуляції. У режимі рециркуляції використовуйте змінні вугільні фільтри (до комплекту не входять)Дві світлодіодні лампи потужністю 3 Вт забезпечують яскраве та рівномірне освітлення робочої поверхні. Ці лампи є довговічними, випромінюють приємне світло і при цьому споживають значно менше енергії, ніж традиційні

Зручна, проста в управлінні, ефективна – саме так можна описати похилу пристінну витяжку Perfelli VICCO 5HSR BIANCO. З оптимальною продуктивністю 700 м3/год витяжка якісно видаляє всі небажані запахи, випаровування та дим. А за рахунок свого дизайну вона зробить вашу кухню цікавішою, гармонійнішою та стильнішою.

Пульт дистанційного керування, який йде у комплекті, забезпечує зручність та задоволення у користуванні витяжкою.

Оформлення та дизайн

Відкидна декоративна похила панель виготовлена із надміцного загартованого скла. Вона має оздоблення по краю прозорою скляною рамкою. Завдяки цьому витяжка має чудові візуальні якості, тому з нею ваш інтер'єр виглядатиме ще сучасніше. У кухонному інтер'єрі дана модель може стати як центральним елементом дизайну, так і додатковим, створюючи гармонійний простір. Його високо оцінять любителі сучасних стилів, таких, наприклад, як хай-тек та авангард.

Крім того, модель виготовлена з високоякісного фарбованого металу. Цей матеріал має чудові декоративні властивості, стійкість до корозії, механічного і температурного впливу.

Конфігурація

Похила витяжка на кухню відрізняється не лише дизайном, а й своєю конфігурацією, яка включає:

  • мотор потужністю 65 Вт – забезпечує оптимальну продуктивність пристрою до 700 м3/год;
  • сенсорна панель та пульт ДУ – зрозуміле та зручне керування пристроєм;
  • сучасне LED-освітлення – комфортне додаткове підсвічування варильної поверхні;
  • жировловлюючий алюмінієвий фільтр – ефективно затримує кіптяву та випари;
  • можливість встановлення вугільного фільтра – відповідає за очищення повітря в режимі рециркуляції (його можна придбати окремо);
  • різні швидкості роботи мотора – для вибору оптимальної інтенсивності фільтрації повітря.

Сенсорне керування та пульт ДУ

Керувати витяжкою зручно та легко! На відкидній фронтальній панелі посередині внизу розташоване сенсорне керування з символами увімкнення/вимкнення мотора та освітлення, а також перемикання швидкостей.

У комплекті з витяжкою йде пульт дистанційного керування. Тепер немає необхідності щоразу підходити до витяжки. З ним робота на кухні стає легкою та приємною.

LED-освітлення

Сучасне освітлення представлене двома LED-лампами потужністю по 1.5 Вт кожна. Підсвічування є комфортним для очей і працює як додаткове джерело освітлення на кухні. Робочий ресурс світлодіодів у рази вищий, ніж у звичайних ламп, а споживання енергії мінімальне. Крім того, світлодіоди добре витримують активну експлуатацію.

Жировловлюючий алюмінієвий фільтр

Витяжка обладнана тришаровим алюмінієвим фільтром, що ефективно захищає двигун та інші деталі пристрою від забруднення жиром та випарами.

Режими роботи

Рівень шуму витяжки не перевищує 64 дБ та є комфортним для людини та домашніх тварин. Витяжка для кухні може працювати в режимі відведення повітря, при якому забруднене повітря виводиться назовні через гнучкий трубопровід, або в режимі рециркуляції* з використанням вугільного фільтра (Арт.0053).

*Робота пристрою в режимі рециркуляції здійснюється лише за рахунок використання вугільного фільтра, який можна придбати окремо за посиланням perfelli.ua.

Швидкості роботи

Кухонна витяжка Perfelli VICCO 5HSR BIANCO працює на трьох швидкостях, що дозволяє обирати потрібну інтенсивність очищення повітря, в залежності від його забрудненості.

  • Перша швидкість забезпечує найменшу продуктивність, тому використовується тоді, коли в повітря потрапляє мінімум забруднень, як, наприклад, повільне варіння, тушкування або томління під кришкою.
  • Друга, відповідно, вмикається в більшості випадків і розрахована на середньоінтенсивне приготування їжі на двох конфорках без викидів у повітря густих клубів пари та диму.
  • Третя швидкість активується в процесі інтенсивного приготування з великою кількістю кіптяви та гару.
Характеристики
Основні характеристики
Дисплей
Да
Технічні характеристики
Автоотключение
Нет
Вес брутто, кг
7.7
Вес нетто, кг
6.5
Габариты без упаковки (ШхВхГ), cм
Габариты в упаковке (ШхВхГ), cм
62х36х42
Гарантия, мес.
12
Диаметр отверстия воздуховода, см
15
Количество моторов
1
Количество скоростей
3
Комплектация
Алюминиевый фильтрГарантийный талонГофраДекоративный коробИнструкцияМикрофишаМонтажный комплектОбратный клапанПульт ДУШнур с вилкойЭнергокарта
Максимальная производительность, м³/ч
700
Материал
Крашеный металл
Материал декора
Белое закаленное стекло
Мощность мотора, Вт
65
Напряжение сети, В
220-240
Опциональный угольный фильтр Арт.
0053
Освещение
LED 2x1.5 Вт
Пульт в комплекте
Да
Режимы работы
Отвод воздуха/ рециркуляция
Страна производства
Китай
Страна регистрации бренда
Польша
Тип вытяжки
Декоративная
Тип монтажа
Пристенный
Тип управления
CенсорноеДистанционное
Тип фильтра
Жировой алюминиевый
Уровень шума, дБ
55-64
Цвет
Белый
Частота сети, Гц
50-60
Таймер
Нет
Розмір та вага
Ширина, см
49.5
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Витяжка декоративна похила Perfelli VICCO 5HSR BIANCO
4 699 грн.