Витяжка декоративна похила Perfelli PIANO BIANCA

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
1
-35%
🚚 Безкоштовна доставка
Хіт продажу
🌷Весняний розпродаж
Продано
Немає в наявності
Модель: Perfelli PIANO BIANCA
Виробник: Perfelli
Відгуки: 0
9 999 грн.
6 499 грн.
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Характеристики: (Дивитись усі)
Вага брутто, кг
11
Вага нетто, кг
10
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
59.5x46~95.2x21.7
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
63х52.5х28.5
Гарантія, міс.
12
Країна виробник
КНР
Опис
Сучасна, стильна, функціональна та натхненна Італією модель стане ідеальним доповненням вашої кухніМодель має продуктивність 1000 м3/год і двигун Brushless DC. Тому вона відмінно поєднує потужне витягнення повітря та безшумну ефективну роботу, створюючи максимально комфортне середовище. Такий двигун забезпечує високу ефективність, проте мінімальний рівень енерговитратДві сучасні LED-лампи прямокутної форми загальною потужністю 4 Вт стануть додатковим джерелом світла над варильною поверхнею, якщо основного недостатньо. Окрім того, світлодіоди комфортні для очей, довговічні та економніВитяжка має діапазон у 9 швидкостей, що дозволяє найбільш точно обирати потрібну інтенсивність очищення повітря, залежно від його забрудненості. Плавний перехід між швидкостями забезпечує легка в експлуатації сенсорна панель. Також у комплекті йде пульт дистанційного керуванняДекоративний елемент витяжки – біле загартоване скло, що доповнене елементом чорного кольору. Окрім витонченого зовнішнього вигляду, таке дизайнерське рішення відрізняється надійністю та безпечністюВитяжка обладнана трьома тришаровими алюмінієвими фільтрами. Вони ефективно захища.ть двигун та інші деталі пристрою від забруднення жиром і випарами. Це значно подовжує термін служби витяжкиБезшумний DC-двигун, 9 швидкостей роботи, Керування на відстані, А+ Висока енергоефективність

Основні характеристики

Зручна, проста в управлінні, ефективна – саме так можна описати похилу пристінну витяжку Perfelli PIANO BIANCA. Вона не тільки якісно видаляє всі небажані запахи, випари та дим, але й за рахунок свого дизайну зробить вашу кухню цікавішою, гармонійнішою та стильнішою.

Комфорт та екологічна ефективність

Безперечною перевагою даної моделі є безшумний DC-мотор і робота на 9-ти швидкостях. Разом ці функції забезпечують максимальну раціональність та зручність у використанні витяжки. Діапазон у 9 швидкостей дає можливість очищувати повітря з інтенсивністю, не вищою за необхідну, а завдяки безшумному мотору витяжка працює тихо, навіть на найвищій швидкості.

Оформлення та дизайн

Декоративна похила панель з надміцного загартованого скла білого кольору має чудові візуальні якості, тому з цією витяжкою ваша кухня виглядатиме ще сучасніше. У кухонному інтер'єрі дана модель може стати центральним елементом дизайну, так і додатковим, створюючи гармонійний простір. Його високо оцінять любителі сучасних стилів, таких, наприклад, як хай-тек та авангард.

Похила витяжка на кухню відрізняється не лише дизайном, а й своєю конфігурацією, яка включає:

  • безшумний двигун потужністю 80 Вт;
  • вугільний фільтр, який відповідає за очищення повітря (його можна придбати окремо);
  • алюмінієві жироуловлювальні фільтри – затримують кіптяву та випаровування;
  • зручне сенсорне керування;
  • сучасне LED-освітлення.

Крім того, модель виготовлена з високоякісного білого фарбованого металу. Цей матеріал має чудові декоративні властивості, стійкість до корозії, механічного і температурного впливу.

Безшумний DC-мотор

Тихий мотор кухонної витяжки є інноваційним рішенням, що забезпечує безшумну роботу при високій ефективності. Завдяки використанню постійного струму (DC) замість змінного струму (AC) цей мотор фільтрує повітря, мінімізуючи рівень шуму та вібрацій. Це дуже важливий критерій комфорту на кухні для тих, хто погано переносить гучні та монотонні звуки.

Завдяки своїм технологічним параметрам, цей мотор також споживає менше енергії. Це допомагає знизити енерговитрати, тим самим підвищуючи екологічну ефективність.

Алюмінієві фільтри

Витяжка обладнана двома тришаровими алюмінієвими фільтрами, що ефективно захищають двигун та інші деталі пристрою від забруднення жиром та випарами.

Режими роботи

Рівень шуму витяжки не перевищує 56 дБ, він комфортний для людини та домашніх тварин. Витяжка для кухні може працювати в режимі відведення повітря, при якому забруднене повітря виводиться назовні через гнучкий трубопровід, або в режимі рециркуляції* з використанням вугільного фільтра (Арт.0074).

*Робота пристрою в режимі рециркуляції здійснюється лише за рахунок використання вугільного фільтра, який можна придбати окремо. Виробник perfelli.ua для витяжок власного виробництва також випускає вугільні фільтри.

Сенсорне управління

Керувати витяжкою зручно та легко! На фронтальній панелі вгорі розташоване сенсорне керування з символами увімкнення/вимкнення мотора та освітлення, а також перемикання швидкостей.

Освітлення

Сучасне освітлення представлене двома LED-лампами потужністю по 2 Вт кожна. Підсвічування є комфортним для очей і працює як додаткове джерело освітлення на кухні. Робочий ресурс світлодіодів у рази вищий, ніж у звичайних ламп, а споживання енергії мінімальне. Крім того, світлодіоди добре витримують активну експлуатацію.

9 швидкостей роботи

Кухонна витяжка Perfelli PIANO BIANCA має діапазон у дев'ять швидкостей з плавним переходом між ними. Це дозволяє найбільш точно обирати потрібну інтенсивність очищення повітря, залежно від його забрудненості.

  • Найнижчі швидкості забезпечують найменшу продуктивність, тому використовуються тоді, коли в повітря потрапляє мінімум забруднень, як, наприклад, повільне варіння, тушкування або томління під кришкою.
  • Середні, відповідно, вмикаються в більшості випадків і розраховані на середньоінтенсивне приготування їжі на двох конфорках без викидів у повітря густих клубів пари та диму.
  • Найбільші швидкості активуються в процесі інтенсивного приготування з великою кількістю кіптяви та гару.

Теги: декоративна витяжка, Perfelli, PIANO BIANCA

Характеристики
Характеристики
Матеріал
Фарбований метал
Тип монтажу
Пристінний
Кількість швидкостей
9
Тип витяжки
Декоративна
Колір
Білий
Матеріал декору
Загартоване скло
Основні характеристики
Максимальна продуктивність. м³ / год Максимальна продуктивність
1000
Напруга мережі, В
220-240
Рівень шуму, дБ
56
Частота мережі, Гц
50
Дисплей
Так
Кількість моторів
1
Потужність мотора, Вт
80
Діаметр вихідного отвору, см
15
Освітлення
LED 2х2 Вт
Технічні характеристики
Режими роботи
Відведення повітря/ рециркуляція
Тип управління
Сенсорне
Таймер
Так
Жировловлюючий фільтр
Алюмінієвий
Особливості
Безшумний DC-двигун
Протипожежний кожух електродвигуна
Розмір та вага
Вага брутто, кг
11
Вага нетто, кг
10
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
59.5x46~95.2x21.7
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
63х52.5х28.5
Ширина, см
59.5
Додаткова інформація
Гарантія, міс.
12
Країна виробник
КНР
Комплектація
Комплектація
ІнструкціяАлюмінієвий фільтрГарантійний талонДекоративний коробЕнергокартаЗворотній клапанМонтажний комплектМікрофішаПульт ДУШнур з вилкою
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Алена Гаркуша
28 березня (10:51)

Скажите , в какой комплектации придет вытяжка.

Відповідь:

Доброго дня. Комплектація Витяжки PIANO BIANCA
Інструкція
Алюмінієвий фільтр
Гарантійний талон
Декоративний короб
Енергокарта
Зворотній клапан
Монтажний комплект
Мікрофіша
Пульт ДУ
Шнур з вилкою

Витяжка декоративна похила Perfelli PIANO BIANCA
9 999 грн.
6 499 грн.