Духова шафа електрична Perfelli DIAMOND 6D10N NERO

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-10%
🚚 Безкоштовна доставка
🌷Весняний розпродаж
В наявності
Модель: 5905563500408
Виробник: Perfelli
Відгуки: 0
16 666 грн.
14 999 грн.
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Колір:
Чорний
Чорний
Нержавіюча сталь
Нержавіюча сталь
Білий
Білий
Характеристики: (Дивитись усі)
Євро вилка Plug and Cook
Так
Вага брутто, кг
37
Вага нетто, кг
34
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
59.5х59.5х54.7
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
65х66х67
Гарантія, міс.
24
Опис
Електрична вбудовувана духова шафа – ідеальне рішення для сучасної кухні. Завдяки стандартній ширині, великому об'єму – 73 літри та 10 найбільш необхідним програмам, вона стане незамінним помічником у приготуванніПотрійне загартоване скло дверцят робить духову шафу безпечною та підтримує стабільний рівень температури всередині. Скло відомої німецької марки SCHOTT наділене надміцністю, має антипригарні властивості та легко очищается. Окрім того, скло зручно вилучається легким натискомМодель має 6 рівнів знімних хромованих напрямних, які надають можливість розміщувати посуд різного розміру та форми одночасно, забезпечуючи рівномірний нагрів страв. Для додаткової зручності передбачені знімні телескопічні напрямні. Вони забезпечують безпеку при вилученні дека з духової шафиКерування духовою шафою здійснюється за допомогою утоплюваних поворотних ручок і сенсорного LED-дисплею. Це забезпечує зручний та інтуїтивно зрозумілий доступ до функцій та відображення налаштувань. Ручки регулюють режими та температуру, а дисплей – виставляє таймер і коригує звукові сповіщенняФункціонал моделі передбачає новітню технологію – Fry Art. Вона активується під час кільцевого нагріву + вентилятора. Смачні та різноманітні страви готуються на перфорованому деку без олії. Їжа оброблюється гарячим повітрям з усіх боків, що створює хрустку скоринку. Окрім того, ви можете сушити м'ясо, овочі та фруктиДверцята оснащені автоматичним доводчиком, який забезпечує ряд переваг: м'яке та безшумне закриття духовки без ризику затискання пальців, зниження ризику отримання опіків, продовження терміну служби духовки завдяки дбайливому відчиненню та зачиненню дверцятПотрійне скло у дверцятах, XXL-об'єм – 73 л, Легка чистка камери, Технологія FRY ART, Телескопічні напрямні, 10 найбільш необхідних програм, Тангенціальне охолодження

Електрична вбудовувана духова шафа Perfelli DIAMOND 6D10N NERO – ідеальне рішення для вашої кухні. Завдяки ширині 595 мм і об'єму 73 л, вона забезпечить достатньо місця для приготування їжі, дозволяючи економити час та зберігати енергію. Цифровий таймер дасть змогу контролювати час приготування, а електричний гриль потужністю 2450 Вт дозволяє знайти підходящий режим для грилювання.

Оформлення і дизайн

За рахунок стандартних розмірів шафа Perfelli DIAMOND 6D10N NERO легко вбудовується в будь-яку кухню. Корпус духовки виконаний в чорному кольорі. Крім того, панель управління із загартованого скла має стильний дизайн, який ідеально підходить до сучасних кухонь.

Матеріал дверцят шафи – скло відомої марки SCHOTT, яка спеціалізується на виробництві скла високої якості. Воно не тільки забезпечує духовці стильний вигляд, але й наділене надміцністю і стійкістю до високих температур. Крім того, скло SCHOTT має відмінні антипригарні властивості та легко піддається очищенню, що дозволяє зберігати шафу у чистоті і порядку, а також підвищує надійність та довговічність духової шафи і забезпечує якісне приготування їжі.

Автоматичний дверний дотягувач Soft Close

Духова шафа оснащена сучасними та надійними петлями з автоматичним дотягувачем дверцят Soft Close. Ця зручна та корисна функція забезпечує ряд переваг:

  • М'яке та безшумне закриття духовки без ризику затискання пальців.
  • Зниження ризику отримання опіків при дотику до гарячих поверхонь.
  • Легкість та комфорт при відчиненні та зачиненні дверцят без необхідності докладання фізичних зусиль.
  • Захист від пошкоджень та подряпин при неправильному або сильному зачиненні дверцят.
  • Економія енергії завдяки збереженню тепла всередині духовки за рахунок максимально щільного закриття дверцят без щілин.
  • Продовження терміну служби пристрою завдяки дбайливому відчиненню та зачиненню дверцят.

Дотягувач дверцят Soft Close – це зручне та корисне доповнення для вашої кухні, яке забезпечує безпеку, комфорт та довговічність використання духовки.

Зручна та надійна панель управління з LED-white дисплеєм

Духова шафа оснащена утоплюваними ручками управління, сенсорними кнопками та LED-white дисплеєм. Це дозволяє зручно та легко налаштовувати параметри приготування. Скляна панель управління виглядає стильно та ергономічно і при цьому стійка до пошкоджень, перепадів температур та дії хімічних речовин. Ручки знаходяться на одному рівні з панеллю, що забезпечує простоту у використанні та легкість у чищенні.

LED-white дисплей, розташований по центру панелі, забезпечує зручний та інтуїтивно зрозумілий доступ до функцій духовки та відображення необхідних налаштувань.

Програми, режими приготування та функції

Духовка має 10 програм для вибору оптимального режиму приготування для будь-яких страв.

Велика кількість режимів приготування включає:

  • Розморожування.
  • Нижній нагрів.
  • Нижній нагрів + Кільцевий нагрів + Вентилятор.
  • Кільцевий нагрів + Вентилятор (FryArt).
  • Малий гриль + Вентилятор.
  • Гриль.
  • Гриль + Вентилятор.
  • Статичний нагрів (Верхній і Нижній нагрів).
  • Статичний нагрів + Вентилятор.

Також духова шафа наділена такими функціями:

  • Підсвічування внутрішньої камери.
  • Знімне скло.
  • Знімні направляючі.
  • Функція нагадування (будильник).
  • Таймер з відключенням духовки та відкладеним стартом.
  • Тангенціальне охолодження, що забезпечує безпеку під час приготування.

Потрійне скло LOW-E на дверцятах та тангенціальне охолодження

  • Потрійне гартоване скло дверцят Low-e та тангенціальне охолодження роблять духову шафу безпечною та підтримують стабільний рівень температури всередині. Скління потрійним склом Low-e з тангенціальним охолодженням є однією з ключових особливостей багатьох сучасних технологічних пристроїв, зокрема, електричних духових шаф. Це скло забезпечує надзвичайну стійкість до термічного шоку, що виникає від різкої зміни температури, і підвищує термін експлуатації духовки. Оскільки скло має екстремальну твердість і міцність, воно може витримувати великі навантаження і не розбиватися. Також технологія Low-e дозволяє знизити теплові втрати, що зменшує енергоспоживання пристрою та сприяє його більш економному використанню.
  • Тангенціальне охолодження, в свою чергу, дозволяє знизити температуру скла дверцят, що зменшує ризик опіків при торканні до них та забезпечує більш безпечний і комфортний процес приготування їжі.

Клас енергоспоживання А

Духова шафа має клас енергоспоживання А, що свідчить про її високу енергоефективність. Тобто духовка споживає менше енергії під час роботи, що передбачає зниження витрат на електрику і сприяє економії ресурсів. Клас енергоспоживання А є одним з найефективніших класів, що дозволяє також знижувати негативний вплив на навколишнє середовище. Таким чином, духова шафа відповідає сучасним стандартам енергоефективності і допомагає знижувати викиди вуглекислого газу, що робить ваше домашнє господарство екологічнішим.

Внутрішня камера великого об'єму

Духова шафа з великою камерою об'ємом 73 літри дозволяє готувати більші порції їжі або декілька страв одночасно, забезпечуючи при цьому рівномірне та швидке нагрівання завдяки ефективній термоізоляції. Така ємність ідеально підходить для приготування різноманітних страв, від запіканок та піци до великих шматків м'яса та птиці, що дає змогу готувати для великої кількості людей і економити час.

Антипригарне покриття легкого очищення Semplice

Внутрішнє антипригарне покриття легкого очищення Semplice забезпечує комфорт та легкість у догляді за кухонним обладнанням. Це покриття дозволяє легко та швидко очищати шафу після кожного використання. Тепер ви можете зосередитись на готуванні їжі, а не на її наступному очищенні. Крім того, воно забезпечує якісне та рівномірне поширення тепла усередині шафи, що гарантує безтурботне приготування їжі та запобігає пригорянню.

6 рівнів хромованих напрямних з однорівневими телескопічними рейками

Знімні напрямні з хромованої сталі та додаткові телескопічні рейки забезпечують безпечність та зручність у використанні духовки. Вони дозволяють діставати страву з розпеченої камери і ставити її всередину, уникаючи опіків. Наявність 6-ти рівнів дозволяє обрати найбільш зручне положення для розташування посуду будь-якого розміру і форми та забезпечити при цьому рівномірне нагрівання страви і легкий доступ до неї.

Додаткове комплектування

До комплектації входить універсальне і глибоке деко, а також FryArt деко та решітка для грилю.

  • Універсальне деко. Воно дозволяє готувати різноманітні страви, включаючи запіканки, пироги та м'ясні страви, не переймаючись тим, що продукти прилипнуть до деки. Деко виконане з якісного матеріалу та легко миється.
  • Глибоке деко. Це деко відрізняється високими бортами, які запобігають протіканню рідини на дно духовки. Воно підходить для приготування страв, які потребують особливого захисту від переливання, наприклад, соковитих овочевих запіканок або м'ясних рулетів.
  • FryArt деко. Це особливе деко, яке надає духовці відчутних переваг. Воно має перфоровану поверхню, що дозволяє стравам готуватися на гарячому повітрі з усіх боків, створюючи хрустку скоринку без необхідності перевертання їжі. Функція FryArt дозволяє готувати смачні страви з мінімальною кількістю жиру.
  • Решітка для грилю. Така решітка ідеально підходить для приготування м'яса, риби та овочів на вогні. Вона має спеціальне покриття, що дозволяє їжі не прилипати і зберігати свій смак. Крім того, решітка може бути використана для підтримання страв гарячими під час подачі до столу.

Додаткове сервісне обслуговування

На модель діє офіційна гарантія 24 місяці від виробника + додаткове безкоштовне сервісне обслуговування 13 місяців від продавця.*

*Під безкоштовним сервісним обслуговуванням мається на увазі додаткове зобов'язання продавця щодо усунення недоліків (дефектів) виробу, що виникли з вини виробника. Виконання ремонтних робіт оплачує представник/виробник, а покупець оплачує лише вартість запчастин.

Теги: Духова шафа, електрична духова шафа, Perfelli, Perfelli DIAMOND 6D10N NERO, домашні прилади, кухонне обладнання, вбудована техніка, вбудована духова шафа, кулінарне обладнання, побутова техніка.

Характеристики
Характеристики
Матеріал
Загартоване скло
Тип монтажу
Повновбудовуваний
Тип духової шафи
Електричний
Колір
Чорний
Оформлення
Classic
Основні характеристики
Євро вилка Plug and Cook
Так
Країна виробництва
Туреччина
Країна реєстрації бренду
Польща
Об'єм, л
73
Дисплей
Так
Кількість програм
10
Функції
Антибактеріальне покриттяВимкнення духовки після завершенняВідкладений стартГодинникГрильКонвекціяНагадуванняПідсвічуванняРозморожуванняТаймерТангенціальне охолодження
Тип грилю
Електричний
Режими приготування
Верхній нагрів + Нижній нагрівВерхній нагрів + Нижній нагрів + ВентиляторГрильГриль + ВентиляторКільцевий нагрів + Вентилятор (FryArt)Малий гриль + ВентиляторНижній нагрівНижній нагрів + Кільцевий нагрів + ВентиляторРозморожування
Система очищення
Традиційна
Тип напрямних
ТелескопічніЗнімніХромовані(дротові)
Кількість рівнів напрямних
6
Технічні характеристики
Потужність грилю, Вт
2450
Телескопічні напрямні
1-рівневі
Тип управління
Сенсорне/ Утоплювані поворотні ручки
Таймер
Так
Потужність підключення, Вт
3266
Гриль
Так
Кількість скла дверцят
3
Підсвічування внутрішньої камери
Так
Тип таймеру
Цифровий
Матеріал панелі управління
Скло
Покриття внутрішньої камери
Низькопористий емальований метал легкого очищення Semplice
Мінімальна температура приготування, ºC
50
Максимальна температура приготування, ºC
250
Підключення до мережі
Напруга: 220-240 ВЧастота: 50 – 60 Гц
Споживання енергії, кВт/год
0.8
Конвекція
Так
Клас енергоефективності
A
Матеріал дверцят духовки
Скло
Розмір та вага
Вага брутто, кг
37
Вага нетто, кг
34
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
59.5х59.5х54.7
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
65х66х67
Ширина, см
59.5
Габарити ніші для вбудовування (ШхВхГ), см
56x60x55
Додаткова інформація
Гарантія, міс.
24
Додаткове сервісне обслуговування, міс.
13
Комплектація
Комплектація
ІнструкціяГарантійний талонГлибоке декоДеко FryArtЕнергокартаМонтажний комплектМікрофішаРешітка-грильТелескопічні напрямніУніверсальне декоШнур з вилкою
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Духова шафа електрична Perfelli DIAMOND 6D10N NERO
16 666 грн.
14 999 грн.