Поверхня індукційна Perfelli HI 674 WH

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
-15%
🚚 Безкоштовна доставка
🌷Весняний розпродаж
В наявності
Модель: 3760120864926
Виробник: Perfelli
Відгуки: 0
16 999 грн.
14 449 грн.
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Характеристики: (Дивитись усі)
Вага брутто, кг
8.8
Вага нетто, кг
7.3
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
59х5х52
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
64.5х9.5х60
Гарантія, міс.
12
Кількість зон нагріву
4
Опис
При купівлі склокерамічної варильної поверхні PERFELLI у нашому офіційному інтернет-магазині: Perfelli,
фірмовий скребок для догляду за склокерамікою — у подарунок.

Інноваційна варильна поверхня нового покоління, яка відповідає усім європейським стандартам якості та підходить для втілення будь-яких кулінарних ідей Обидві конфорки ліворуч можна об'єднати в одну велику з довільною площею нагріву. Готуйте кілька страв одночасно на одній конфорці. Використовуйте посуд різних форм і діаметру та як завгодно пересувайте його по поверхні – з інтелектуальною технологією FLEXI ZONE немає обмежень Індукційний тип нагріву має беззаперечну перевагу – миттєва передача тепла страві без нагрівання посуду. Нагрівається лише та частина конфорки, яка взаємодіє з дном посуду. Це значно економить електроенергію та робить процес приготування швидшим і безпечнішим Країна виробництва моделі – Франція. Переваги французького керамічного скла виявляються у всіх аспектах: дизайні, безпеці, функціональних можливостях і зручності користування. EUROKERA – один із провідних брендів з випуску склокераміки. При її виробництві використовуються найсучасніші технології Режим турбо-нагріву POWER&BOOST на кожну конфорку дозволяє швидко та суттєво підвищувати їх потужність. Дана функція – це додаткове джерело енергії, яке забезпечує миттєве нагрівання страв до найвищих температур, економію вашого часу та електроенергії На фронтальній частині поверхні знаходяться сенсори ввімкнення та вимкнення, перемикання швидкостей від 1 до 9, блокування, паузи, активації таймера та функції BOOSTER. За вашу безпеку відповідають: автовідключення, захист від дітей, індикатор залишкового тепла та автоматична зупинка готування КРАЇНА ВИРОБНИЦТВА – ФРАНЦІЯ, ІНДУКЦІЙНИЙ ТИП НАГРІВУ, ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ТЕХНОЛОГІЯ FLEXI ZONE, ЄВРОПЕЙСЬКІ КОМПЛЕКТУЮЧІ, РЕЖИМ ТУРБО-НАГРІВУ BOOSTER, МУЛЬТИФУНКЦІЙНІСТЬ, ВИСОКОЯКІСНА СКЛОКЕРАМІКА EUROKERA

MADE IN EU EU Варильна поверхня Perfelli HI 674 WH виготовлена ​​у Франції! Її головна перевага – це висока якість та повна відповідність усім європейським стандартам. Ця поверхня універсальна для втілення будь-яких кулінарних ідей завдяки стандартній ширині – 59 см, чотирьом індукційним зонам нагріву діаметром 180 мм і потужністю 1400 Вт та інтелектуальній функції FLEXI ZONE, яка дозволяє перетворити всю ліву частину поверхні на одну суцільну зону нагріву.

Кожна конфорка обладнана функцією турбо-нагріву Power Booster, яка швидко та суттєво підвищує їх потужність для прискорення процесу приготування.

FLEXI ZONE – готування без меж

Поверхня для кухні Perfelli HI 674 WH – це гнучка варильна поверхня нового покоління. Дві ліві конфорки можна об'єднати в одну велику з довільною площею нагріву – FLEXI ZONE.

Ця інтелектуальна технологія дозволяє як завгодно пересувати по поверхні посуд, а нагрів миттєво переміщається за нею слідом. Посуд може мати будь-який діаметр, довгасту або нестандартну форму: деко, гусятниця, тепаньякі, квадратний чавунний гриль та багато інших. Це зробить процес приготування їжі більш комфортним та швидким. Крім того, з функцією FLEXI ZONE на одній конфорці можна готувати кілька страв одночасно, тим самим заощаджуючи час.

Французька склокераміка EUROKERA

Індукційна варильна поверхня Perfelli HI 674 WH виготовлена ​​з французького керамічного скла EUROKERA, яке широко відоме як матеріал, стійкий до перепадів температур та високого ступеня статичного навантаження.

Оформлення та дизайн

Індукційна поверхня Perfelli HI 674 WH має мінімалістичний дизайн, що робить її вигляд дійсно елегантним. Це дозволяє комбінувати поверхню з іншими складовими дизайну в будь-якому стилі та кольоровій гамі. Біла склокераміка гармонійно виглядає як у темних інтер'єрах, перетворюючись на акцентний елемент у приміщенні, так і у світлих, доповнюючи собою загальне дизайнерське рішення.

Індукційні зони нагріву

Індукційний тип нагріву має беззаперечну перевагу – передача тепла страві без нагрівання посуду. Крім того, нагрівається лише та частина конфорки, яка взаємодіє з дном посуду. Це робить процес приготування їжі безпечнішим і суттєво полегшує миття поверхні, оскільки до неї нічого не пригорає.

При цьому типі нагрівання відбувається миттєва передача тепла страві та споживається мінімальна кількість електроенергії. У режимі очікування поверхня споживає трохи більше 0.5 Вт.

Сенсорна панель керування

На фронтальній частині поверхні знаходиться панель управління з сенсорами ввімкнення та вимкнення пристрою, перемикання швидкостей роботи поверхні від 1 до 9, блокування, паузи, вибору зони нагріву, активації таймера та ввімкнення функції Booster.

Функціонал

Таймер-хвилинник

Готувати строго за рецептом стало ще простіше! Увімкніть таймер на потрібний час для кожного доданого інгредієнта.

Розпізнавання посуду

Завдяки цій функції конфорка «знає», на яких нагрівальних котушках стоїть посуд і вмикає нагрів лише під посудом. Якщо прибрати посуд, то вимикаються всі нагрівальні елементи.

Безпека

Безпека поверхні Perfelli HI 674 WH реалізована у вигляді таких функцій:

Таймер для кожної конфорки

Дуже зручно встановлювати час приготування для кожної страви окремо, щоб нічого не збігло і не підгоріло.

Автовідключення

Завдяки цій функції перегрів нагрівальних елементів неможливий! До досягнення критичної температури конфорка автоматично вимикається. Це дозволяє уникнути пожежі, псування навколишніх меблів та внутрішніх деталей самої поверхні.

Захист від дітей

Блокування поверхні зручне як під час приготування, так і в період неактивності. Можливість уникнути ввімкнення, вимкнення, зміни або скидання налаштувань підходить також власникам котів, яких можуть привабити вогники, що горять на пристрої.

Індикатор тепла, що залишилося

З цією функцією кожен член сім'ї може знати, яка з конфорок ще не охолонула.

Автоматична зупинка процесу готування

Коли поверхня працює, але користувач тривалий час не подає жодних команд, система «думає», що її забули вимкнути, і робить це автоматично.

Характеристики
Характеристики
Матеріал поверхні
Склокераміка EUROKERA
Колір
Білий
Оформлення
Classic
Основні характеристики
Тип нагрівальних елементів / конфорок
Індукційні
Дисплей
Ні
Автовідключення
Тип поверхні
Електрична
Кількість рівнів потужності
9
Розташування панелі управління
Фронтальне
Технічні характеристики
Кількість зон нагріву
4
Об’єднані зони нагріву
Тип управління
Сенсорне
Таймер
Так
Потужність підключення, Вт
7400
Передня ліва конфорка
1.4 кВт/1.85 BOOSTER
Розпізнавання посуду
Індикатор залишкового тепла
Задня права конфорка
1.4 кВт/1.85 BOOSTER
Передня права конфорка
1.4 кВт/1.85 BOOSTER
Задня ліва конфорка
1.4 кВт/1.85 BOOSTER
Режим турбо-нагріву BOOSTER
Stop and Go
Захист від перегріву
Захист від переливу
Зони нагріву
4 електричні індукційні конфорки E.G.O
Підключення до мережі
Напруга: 220-240 В
Частота: 50 – 60 Гц
Особливості
1 Flexi Zone
Розмір та вага
Вага брутто, кг
8.8
Вага нетто, кг
7.3
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
59х5х52
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
64.5х9.5х60
Ширина, см
59
Габарити ніші для вбудовування (ШхВхГ), см
55x5x48.3
Додаткова інформація
Гарантія, міс.
12
Країна виробник
Франція
Комплектація
Комплектація
Інструкція
Гарантійний талон
Енергокарта
Мікрофіша
Захист від дітей
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Поверхня індукційна Perfelli HI 674 WH
16 999 грн.
14 449 грн.