Витяжка телескопічна Perfelli TL 5316 BL 700 LED

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
🚚 Безкоштовна доставка
Хіт продажу
В наявності
Модель: 5902767158947
Виробник: Perfelli
Відгуки: 0
3 999 грн.
Колір:
Perfelli TL 5316 BL 700 LED
Чорний
3 999 грн.
Perfelli TL 5316 WH 700 LED
Білий
3 999 грн.
Характеристики: (Дивитись усі)
Вага брутто, кг
8.28
Вага нетто, кг
7.2
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
49.8х17.6х28.4~49.5
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
56x36.2x23
Країна виробник
Польща
Максимальна продуктивність. м³ / год
700
Опис
Модель приваблює дизайном та сучасним підходом у розробці витяжок для всіх, хто бажає зробити свою кухню стильною та функціональною Витяжка з телескопічною конструкцією має ергономічні властивості, тому дозволяє раціонально використовувати простір у зоні над варильною поверхнею. Модель виготовлена із чорного фарбованого металу. Цей матеріал має чудові естетичні якості, високу зносостійкість, стійкість до механічних пошкоджень і перепадів температур Сучасна LED-лампа загальною потужністю 4 Вт стане додатковим джерелом світла над варильною поверхнею, якщо основного недостатньо. Окрім того, світлодіоди комфортні для очей, довговічні та економні Витяжка обладнана двома тришаровими алюмінієвими фільтрами, які ефективно захищають мотор та інші деталі пристрою від забруднення жиром і випарами. До того ж, вони гармонійно поєднуються з загальним дизайном витяжки Керувати витяжкою PERFELLI TL 5316 BL 700 LED – зручно та легко! Механічна панель управління складається з кнопок для перемикання швидкостей та увімкнення/вимкнення освітлення. Практичне розташування перемикачів на передній панелі дозволить здійснювати швидкі маніпуляції з пристроєм без зайвих зусиль

Основні характеристики

Кухонна витяжка Perfelli TL 5316 BL 700 LED приваблює дизайном та сучасним підходом у розробці витяжок для всіх, хто бажає зробити свою кухню стильною та функціональною. Максимальна потужність пристрою з вільним виходом повітря становить 700 м3/год. Вона бездоганно виконує свої функції за лічені хвилини. Пристрій очищує повітря від запахів та випарів під час та після приготування, підтримуючи свіжість у приміщенні. Компактна ширина 49.8 см дозволяє використовувати цю модель на кухні невеликих розмірів.

Витяжка обладнана практичними алюмінієвими фільтрами, які можна легко вимити в теплій мильній воді або в посудомийній машині.

Оформлення та дизайн

Телескопічна кухонна витяжка Perfelli TL 5316 BL 700 LED має ергономічні властивості, тому дозволяє раціонально використовувати простір у зоні над варильною поверхнею. Конфігурація моделі включає:

  • мотор потужністю 70 Вт;
  • вугільний фільтр, який відповідає за очищення повітря (його можна придбати окремо);
  • алюмінієві фільтри чорного кольору – затримують кіптяву та випари;
  • надійне механічне керування;
  • сучасне LED-освітлення.

Витяжка виготовлена ​​із чорного фарбованого металу. Цей матеріал має чудові естетичні якості, високу зносостійкість і стійкість до механічних пошкоджень і перепадів температур.

Режими роботи

Рівень шуму витяжки не перевищує 63 дБ і є комфортним для людини та домашніх тварин. Витяжка може працювати в режимі відведення повітря, при якому забруднене повітря виводиться назовні через гнучкий трубопровід, або в режимі рециркуляції* з використанням вугільного фільтра (Арт.0069).

*Робота пристрою в режимі рециркуляції здійснюється лише за рахунок використання вугільного фільтра, який можна придбати окремо. Виробник perfelli.ua для витяжок власного виробництва також випускає вугільні фільтри.

Швидкості роботи

Витяжка для кухні Perfelli TL 5316 BL 700 LED працює на трьох швидкостях, що дозволяє обирати потрібну інтенсивність очищення повітря залежно від його забрудненості.

  • Перша швидкість забезпечує найменшу продуктивність, а тому використовується тоді, коли у повітря потрапляє мінімум забруднень. Сюди відноситься, наприклад, повільне варіння, тушкування або томління під кришкою.
  • Друга, відповідно, вмикається в більшості випадків і розрахована на середньоінтенсивне приготування їжі на двох конфорках без викидів у повітря густих клубів пари та диму.
  • Третя швидкість активується в процесі інтенсивного приготування з великою кількістю випарів і гару.

Керування витяжкою

Керувати витяжкою Perfelli TL 5316 BL 700 LED зручно та легко! Механічна панель управління складається з кнопок для перемикання швидкостей та увімкнення/вимкнення освітлення. Практичне розташування механічних кнопок керування на передній панелі дозволить здійснювати швидкі маніпуляції з пристроєм без зайвих зусиль.

Освітлення

Освітлення витяжки складається з LED-лампи потужністю 4 Вт, яка розташована на передній частині витяжки та сприяє кращому освітленню робочої поверхні. Підсвічування є комфортним для очей і працює як додаткове джерело освітлення на кухні. Робочий ресурс світлодіодів у рази вищий, ніж у звичайних ламп, а споживання енергії мінімальне. Крім того, світлодіоди досить витривалі під час активної експлуатації.

Теги: Perfelli, Витяжка телескопічна, TL 5316 BL, Кухонна техніка, Кухонна витяжка, 700 LED, Освітлення, Чорна витяжка, Кухонний прилад, Енергоефективність, Зручність, Телескопічна витяжка.

Характеристики
Характеристики
Матеріал
Фарбований метал
Режим роботи
Відведення повітря / Рециркуляція
Тип монтажу
Повновбудовуваний
Кількість швидкостей
3
Тип витяжки
Колір
Чорний
Основні характеристики
Максимальна продуктивність. м³ / год Максимальна продуктивність
700
Рівень шуму, дБ
60-63
Дисплей
Ні
Автовідключення
Діаметр вихідного отвору, см
12
Освітлення
LED 1х4 Вт
Фільтр
Опціональний вугільний фільтр, Арт.
0069
Технічні характеристики
Тип управління
Механічні перемикачі
Таймер
Ні
Кількість/Потужність моторів, Вт
1/70
Жировловлюючий фільтр
Чорний алюмінієвий фільтр
Підключення до мережі
Напруга: 220-240 В
Частота: 50 – 60 Гц
Розмір та вага
Вага брутто, кг
8.28
Вага нетто, кг
7.2
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
49.8х17.6х28.4~49.5
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
56x36.2x23
Ширина, см
49.8
Додаткова інформація
Країна виробник
Польща
Комплектація
Комплектація
Інструкція
Гарантійний талон
Енергокарта
Зворотній клапан
Монтажний комплект
Мікрофіша
Шнур з вилкою
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Витяжка телескопічна Perfelli TL 5316 BL 700 LED
3 999 грн.